Jennifer sandström

Ber om en kram från mitt framtida jag.

Hej Världen.

Idag snurrar dessa tankar i huvudet mitt:

– Borde börja söka någon form av jobb till våren. Ett ballt jobb. Ett svinkul jobb. Det vill jag ha. Det ska jag skriva ned på önskelistan till tomten. Ett roligt jobb, som samtidigt är utvecklande och inte allt för stressigt.

– Behålla koftan jag köpte förra helgen eller lämna tillbaka? Jag bryr mig inte om att den kostar drygt 200kr, utan jag fasar över att det blir ett sådant plagg man köpte men aldrig använde… Den känslan tycker jag numera är så obehaglig, även om man har FÅTT kläderna GRATIS.

– Åh sikken skön träningsvärk i hela överkroppen som börjar smyga sig på!

– När ska jag flyga till Göteborg och hämta mina vinterkläder??

– Mååååste svara på mail!

IMG_1010.JPG

Och den där framtidsstressen kommer väl tyvärr prägla livet tills man är 30+ och fast på någon plats i världen med en awesome man, fridfulla barn och ett topp-jobb. Drömmer om det, och det där topp-jobbet, i hopp om att få tankarna om att man aldrig är tillräcklig bra att flyga ut genom fönstret.

Skulle vilja ha en kram från mitt framtida jag, en kram som talar om att allting kommer bli bra.

 

FÖLJ:

3 svar

  1. Skickar en kram till dig och hoppas ångesten lägger sig. Det blir bra så länge magkänslan leder en! :)

  2. Det är höst och kallt. En ung kille, snickare, står och gör lite monotona trista arbetsmoment. Jag som var arbetsledare på den tiden, frågade “-Hur är det? Han svarar med ett leende -Det gäller att inte fundera så mycket!” Tänkvärda ord som jag brukar ta fram om det känns lite oroligt. / Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.