Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Mitt “jag fick just jobb”-ansikte.

IMG_0738.JPG

Gick såhär glad från kontoret efter intervjun igår. Det är ett internship på halvtid som sträcker sig några månader. Ett projekt som lanseras i Finland på måndag och i Sverige under vintern. Lät himla kul och intressant, så vi får se hur det går. Ni får veta mer eftersom, börjar i mitten av kommande veckan.

IMG_0739.JPG

IMG_0740.JPG

Var en solig och något varm dag i Helsingfors. I väntan på Mumin gick jag genom stan, köpte en Cola-zero (borde sluta dricka skiten…) och satte mig ner mitt i stan med sällskap av skate:are och skator. Skrev lite i min blogg och läste lite i min bok om lyrik. Ju mer jag läser desto mer intressant blir det!

När det blev kväll mötte vi upp hans vänner och tog ett par öl. På en bar där man hittar stans billigaste öl och en annan bar där man hittar stans hipstigaste hipsters, Mascot hette den senare tror jag. Gillade båda ställena. Gillar sådant som inte är så himla fancy.

Och det var den fredagen.

Idag är det ännu en fin dag. Jag är påväg in till stan för Kilroys mässa. Och såhär redo är jag:

IMG_0700.JPG

FÖLJ:

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.