Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Kilroys Study Abroad-mässa i Helsinki

Hamnade här av en slump när jag så passande befann mig i Helsingfors när Kilroys mässa för att studera utomlands skulle hållas. Har under dagen representerat Auckland University of Technology som den alumni jag är. Kul att träffa intresserade studenter och dessutom att få se alla representanter från övriga universitet världen över! Damen som var här för ett universitet i Australien hade exempelvis bort senaste 20 åren i Sverige! Och tjejen bredvid mig är kiwi som flyttat till UK. Älskar dessa möten. Hade dessutom en till alumni med mig som är finsk och något äldre, trevlig kvinna.

Läs också: det här lärde jag mig av att plugga utomlands

IMG_0746.JPG
Som ni vet känner jag ju väldigt starkt för just Nya Zeeland och hade mitt livs bästa termin under mina månader i Auckland. Vad jag säger till alla är att jag skulle rekommendera alla att åka dit. För så fantastiskt vad det. Ni hittar mycket här i bloggen om ni är intresserad av att läsa mer om mina upplevelser på Nya Zeeland och min utbytestermin i Auckland. Ni kan antingen söka på Nya Zeeland eller för ännu bättre resultat klicka på taggen med samma namn eller kategorin: New Zealand här i högerspalten!

Är ni studenter eller blivande studenter eller kanske bara backpackers som vill besöka landet – får ni gärna maila mig med frågor på jennifersandstrom@hotmail.com eller kommentera direkt här i bloggen!

FÖLJ:

Ett svar

  1. Heej! Har skrivit till dig flera gånger innan och alltid fått så kloka svar så jag tänkte att jag fortsätter väl med det. Bor just nu i Malaga men ska troligtvis flytta till Madrid i december och sedan stanna där fram till sommaren. Dock så oroar jag mig redan över vad jag ska göra efter det då jag inte vill åka hem till Sverige men samtidigt inte har någon aning vad det är jag vill göra… Har funderat på att plugga en termin eller två i New York men har inte varit där så vet inte alls om det skulle passa mig, och jag vill nog hellre vänta med det tills jag är ialafall 20. Har dock tack vare din blogg funderat lite på om jag som du skulle kunna hitta ett internship utomlands, för vad jag förstår så får du betalt för det? För detta skulle kännas väldigt lärorikt och bra samtidigt som det inte känns som mina studieskulder läggs på hög hahaha….. Så till min fråga, var/hur har du hittat dina internships och skulle du rekommendera en förvirrad människa som mig att söka det? Tack så mkt för en grym blogg!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.