Jennifer sandström

Mitt i processen – det här är på gång

För exakt ett år sen stängde jag och Kugge in oss på hennes landställe i två dygn och gick lös på varsitt projekt (och fyllde fönstren med postits). Jag kom en ganska bra bit, men sen la jag allting på någon hylla. Minns inte exakt varför, om det ens var ett aktivt beslut eller om det “bara blev så”. Antagligen för att jag hade många timmar åt en kund och det åt upp det mesta av mina dagar. Och sen kom sommaren och ja, då var jag en hel del ledig så som man helst är. När hösten väl drog igång igen så fanns inte en ledig stund över bland allt jobb och kurser som jag själv gick (istället för att skapa, haha).

Exakt så här såg det ut för ett år sen:

Mitt projekt har i alla fall legat där och väntat på mig. Mycket tålmodigt. Och jag vet inte om jag borde skriva om det egentligen, FÖR TÄNK VAD JOBBIGT OM DET NU INTE BLIR AV ÄNDÅ. Men jag planerar alltså att skapa en digital kurs. Om sökoptimering.

Japp yes så är det. Nu ska det ske.

Det finns ettusentvåhundrasjuttionio anledningar (i mitt huvud) till varför jag inte borde göra detta. Och så finns det ett par som talar för motsatsen. Ibland väger de senare över, och då gäller det att handla snabbt (och berätta för alla man känner?).

Här är två av anledningarna till varför jag gärna vill göra detta:

 1. Älskar att prata och lära ut om sökoptimering – har jobbat med det på olika sätt sen 2014, fått bra resultat och tycker att det är viktigt.
 2. Det är ett sätt att skapa en inkomst och ge mer åt fler.

Gällande den andra punkten, alla som skapar kurser digitalt gör det för att det är ekonomiskt smart. Istället för att exempelvis erbjuda coachning en och en på ämnet (som jag också gör) gör man istället materialet tillgängligt åt fler. Att anlita någon för en privatkurs är förhållandevis dyrt, en kurs som är tillgänglig åt fler är således mer prisvärd för dig som vill komma åt innehållet!

“The most valuable currency is what comes naturally to you. CASH IN.

Jag vet att många som bloggar tycker att sökoptimering är UUUUURTRIST. Så tanken är att den här kursen ska vara så lättillgänglig och pedagogisk som möjligt – och ge konkreta tips som ger resultat!

Och det här kommer kanske ta lite tid. Antagligen längre än vad jag vågar räkna på. Det kanske blir en otrolig förlustaffär. Eller inte blir av alls? Haha.

Men förutsättningarna låter väl hyfsat lovande (nu när jag dessutom sagt det högt) och vi har en ny helg på detta ställe planerad. Eller inte en helg, utan tre dagar mitt i veckan. Samma plats, samma gäng, samma projekt. Andra gången gilt!

Det roliga är att Kugge alltså också då för ett år sedan gick igenom det manus som hon nu börjat skriva på igen. Så hon ska jobba med det. Och jag med min lilla kurs.

Så får vi se hur det går.

FÖLJ:

24 svar

 1. Tycker det låter som en jättebra idé! Jag är intresserad av att lära mig mer. Tänker också att efter genomgången kurs kan man köpa till privata coachningstimmar där man specifikt går igenom egna frågor/problem?

  1. Det är förstås också en bra idé! Då kan ju de privata timmarna ge ännu mer ☺️ Tack Linda!

  1. Det beror på hur bra feedback du ger när du agerar försökskanin. HEHE! <3

 2. Hurra vad kul, SJÄLVKLART ska du göra detta. Så givet, och så bra. Utmärkt steg på din väg att utveckla #Företagardrömmen tycker jag. :)

 3. Så jäkla bra, såklart du ska göra en kurs! Guider och matiga blogginlägg i all ära, men det är något annat att dels betala för kunskapen och dels ha en kursplan, viss handledning osv – tycker jag. För det är ju där det ofta faller för många, vid implementationen. Så heja dig! Du fixar det!

  1. Ja bra poängterat!! Det är en helt annan sak att gå en kurs – för egentligen finns ju ALL kunskap redan där ute att tillgå helt gratis. Tack för peppen :) <3

 4. Åh så spännande! Är säker på att det kommer bli hur bra som helst. Och jag är absolut intresserad av att delta. Behöver (och vill!) lära mig SEO ordentligt en gång för alla! :)

  1. Tack så mycket. Vore såklart väldigt kul om du är intresserad av kursen när den är redo! :)

  1. Haha åh jag fattar. Och vilken skatt det skulle vara att kunna gå din fotokurs. Tycker du ska fundera vidare på den idén. Bollar gärna, som din tidigare fotoelev ;) <3

 5. Hurraaa! Äntligen :-) Självklart det blir en kurs och självklart blir den bra! Och det finns garanterat efterfrågan på den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.