Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

min insändare i tidningen

För er av mina läsare som inte är mina Facebookvänner så glömde jag ju berätta att det här blogginlägget blev till en insändare i en av våra tidningar här i norrbotten! Ingen idé från min sida utan någonting min mamma gjorde. Hon skickade in den och dagen efter hamnade den störst i mitten på insändarsidan! Och oj vilken positiv respons, så kul!

20120602-105909.jpg

FÖLJ:

5 svar

  1. Men bra gjort av din mamma, ja kommer ihåg att jag läste blogginlägget när du publicerade det här på bloggen och det är ju så klockrent budskap och så har du skrivit det väldans bra med :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.