min insändare i tidningen

För er av mina läsare som inte är mina Facebookvänner så glömde jag ju berätta att det här blogginlägget blev till en insändare i en av våra tidningar här i norrbotten! Ingen idé från min sida utan någonting min mamma gjorde. Hon skickade in den och dagen efter hamnade den störst i mitten på insändarsidan! Och oj vilken positiv respons, så kul!

20120602-105909.jpg

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

5 Kommentarer

 1. 2 juni, 2012 / 13:10

  sv:åh, vad söt du är, tusen tack! <3

 2. 2 juni, 2012 / 15:45

  Vad fint skrivet av dig=D Jag har alltid jobbat med människor i alla möjliga åldrar=D

 3. 2 juni, 2012 / 17:07

  Men bra gjort av din mamma, ja kommer ihåg att jag läste blogginlägget när du publicerade det här på bloggen och det är ju så klockrent budskap och så har du skrivit det väldans bra med :)

 4. 2 juni, 2012 / 17:55

  Min lilla fina förfatare! Jag säger ju att mina blivande kidz kommer och tycka att det är ballt att jag är kompis med dig. Det tycker jag iallafall :)

  • jennifer
   Författare
   3 juni, 2012 / 18:52

   Älskling! Jag tycker det är ballt att DU är min vän!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?