Jennifer sandström

Microsoft Flux & lediga jobb.

Idag cyklade jag inte som vanligt till kontoret, utan istället hoppade jag på bussen in till Helsingfors för att besöka Microsoft Flux. Jag skulle beskriva det som ett co-working space, men som de själva beskriver det så är det egentligen mer än så: “A community space for startups to network and explore their business ideas.”

Det är en väldigt härlig atmosfär, om man nu tycker startup-världen är härlig (jag gör det) och vem som helst kan egentligen komma hit för att jobba/hänga/nätverka. Det kostar ingenting och det bjuds på kaffe och lite andra drycker – helt sponsrat av Microsoft (runt omkring mig ser jag dock endast macbooks, hehe). Wifi finns det också, men det verkade inte fungera idag.

Bilden på mig är från ett litet telefonrum där de hade en stor hjärtspegel (som nu iofs inte syns att den är formad som ett hjärta, men ändå) – så det finns även privacy att få om man önskar det! Och så kan man boka mötesrum. Jag vet inte riktigt hur allt fungerar, men om man är osäker kan man trycka på en stor knapp när man kommer in och så kommer det någon och guidar en runt (tror jag, har inte provat).

Apropå startups och att jobba, jag måste faktiskt tipsa alla i Helsingfors-området som kanske känner någon som söker jobb eller skulle kunna vara intresserade: vi har flera öppna positioner på mitt jobb just nu! Igår gick vi ut med nyheten om att Zervant tar in 4 miljoner euro i en ny investering och detta innebär alltså nu att vi kommer växa! Vi behöver folk inom alltifrån programmering och utvecklare till markandsföring och kundservice.

FÖLJ:

3 svar

    1. Trevligt att du var där Yasmin! Har ni förresten något motsvarande i Stockholm? Borde finnas tänker jag :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.