Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Mest lästa inläggen under 2015.

De mest lästa inläggen under det gångna året är faktiskt de inlägg som folk hittar till via Google – vilken fantastisk grej det här med sökmotorer. Så jag tänkte att vi kunde titta både på vilka inlägg som varit “vanligt-besökta”, alltså inte blivit besökta via google samt även titta på vilka som är de mest google-besökta inläggen under 2015.

Vi börjar med de inläggen som fått mest spridning och flest besök.

Topp 5 vanligt-besökta inlägg:

  1. I höstas när jag bloggade om ett fantastiskt spa i Gällivare – den magiska oasen i Lappland.
  2. Om något som gör mig ledsen: utseendeshetsen.
  3. Inlägget om: 2 saker du aldrig ska göra i ett förhållande.
  4. När jag berättade om något jag aldrig berättat på bloggen.
  5. Och avslutningsvis: vem fan flyttar till Finland – som inte var så illa som det låter.

mest lästa 2015

Det är alltså inlägg som var publicerade under 2015. Det är alltid spännande att se vad som gillas lite extra mycket. Om jag själv fick kategorisera mina bästa inlägg från 2015 så skulle nog listan se lite annorlunda ut.

Under nästa topp 5 finns några inlägg som publicerades förra året, alltså under 2014, eftersom det är så det fungerar med google-resultat ni vet.

Topp 5 google-besökta inlägg:

  1. Min lista med tips för distansförhållanden har haft över 12 000 besök. Folk med förhållanden på distans är desperata efter tips och råd över hur man ska göra och tänka – tro mig, jag vet hur tufft det är.
  2. Hur man gör hemmagjord frozen yoghurt är ett inlägg från 2014, men har varit ett av de mest lästa under 2015.
  3. Även mitt inlägg om att vara ett år utan smink från 2014 har varit populärt även i år. Nu är vi snart uppe i 3 år utan smink med undantag från lite mascara då och då.
  4. Något annat många googlar på är recept på bifteki. Inte mitt livs roligaste blogginlägg och det är också från 2014 – men fortfarande uppskattat alltså. Och de är hemskt goda!
  5. Slutligen får det här gästinlägget – en guide till New York – fortfarande många besök. Tackar vi Agnes för.

2015 mest lästa

Det var de blogginläggen. Överlag har kanske inte 2015 varit mitt mest inspirerande blogg-år, precis som det personligt/privat inte heller varit det mest inspirerande. Men ni är ju fortfarande läsare som hänger med och det är jag väldigt tacksam över! Kanske vågar vi hoppas på att 2016 kommer bli ett ännu bättre bloggår? Vi får väl se! Puss och kram på er kära bloggvänner – tack för det hår året! ♥

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.