Jennifer sandström

Search
Close this search box.

mer vår och lite sommar 2012

Känslan av att komma hem efter en lång tid utomlands är väldigt säregen och jag älskar den. Jag fick uppleva den två gånger under 2012 och första gången var när jag landade i Stockholm den 29 april. Jag sitter på ett café vid centralstationen, läser en bok jag precis köpt och ler åt alla svenska röster jag hör runt omkring mig.

Sedan hoppar jag på tåget till Jönköping och möts av det mest fantastiska en nyss hemkommen ung, singel kvinna kan tänkas bli välkomnad av, mina bästa Emma och Emma. Jag blir väl ompysslad och vi firar valborg i ett sommarsverige i Halmstad. Underbar helg.

Vidare åker jag till Göteborg och hamnar som av en slump på ett bloggforum som hålls där. Får sällskap av Siri och tillsammans lyssnar vi på inspirerande kvinnor så som Blondinbella och Underbara Clara, bor på Clarion Post och besöker KappAhls, Monkis och Velours huvudkontor. Minglar med många härliga själar den helgen!

I samma veva startar jag faktiskt den här bloggen efter några månader på Finest

 

Norrland och familjen väntar på mig så jag gör bäst i att hoppa på planet hem, till Gällivare, där jag kommer att tillbringa knappt ett par månader med umgänge och jobb, lite fest och mycket träning.


Såhär vackert är det i maj i Gällivare och denna dagen har vi fest på en ö. Närmare natten när alla ska till krogen sjunker båten. Kul fest. Sverige vinner Eurovision samma natt minns jag, vi får meddelandet när vi som bäst är igång på dansgolvet…


Och en morgon vaknar jag upp såhär vacker. Och går ut på bron med min bästis och sitter där och pratar om livet klockan 05.30.

 

Min mamma övertalar mig om att skicka in ett blogginlägg som en insändare till Kuriren och NSD, dagstidningarna här uppe i norr, och det blir en insändare som får mycket beröm. Blogginlägget hittar ni här

I juni hoppar jag på Fitnessfighten och det blir en intressant månad, 60 minuters träning varenda dag och ordentlig kost. Mår utmärkt och resultaten kommer snabbt. Åker ner till Göteborg igen och firar midsommar med ett glatt gäng goa Göteborgare, precis så som det ska vara. Jag är nykter och har trots det väldigt roligt och är bland de sista som kryper i sängs när vi alla gäster hittar sovplatser hemma hos Sofia.

Vi går in i juli månad. Jag kramas med mina kusiner och bästisar innan jag ska åka. Smakar på choklad igen, bakar kanelbullar för första gången någonsin och de blir fantastiska goda. Och sista middagen i Sverige äter jag palt och nästa dag börjar äventyret mot Nya Zeeland…


Skakis i benen och nervös inför den långa flygresan jag har framför mig, och hur ska det egentligen gå på Nya Zeeland? 

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.