Jennifer sandström

Med snöflingorna som busar utanför fönstret.

GODMORGON ÄLSKADE NI. Klockan är redan lunchtid här men jag har just ätit frukost. Det blev lite sovmorgon idag kan man säga. Var ju helt utmattad efter tentan igår… Nej inte riktigt, den tog en timma och jag tror att den gick OK. Sedan var jag mest nöjd och lättad resten av dagen över att ha gjort min enda tenta för den här kursen. Gick även till gymmet och det känns i skuldrorna idag. Ikväll hörni, jag är så exalterad, ska åka hem till Mumins päron ute i skogen för i morgon ska vi hämta min mami dear och tokiga mormor på flygplatsen i Helsingfors. Längtar så efter att få krama om dem och min mormor är världens roligaste. Dessutom kan hon finska, för hon är finsk!

Och vet ni vet ni? DET SNÖAR HÄR! Åh herregud, jag är så lycklig. Nej den kommer inte fastna på marken men jag tycker det är så mysigt att se snöflingorna virvla utanför fönstret. Det känns som vinter och jul och allt det här. Och jag längtar så till jul. Jag har saknat den, julen!

Nu måste jag dock ta tag i att skriva 600 ord om USA, fetma och filmen Supersize me. Måste bli klar inom några timmar.
Jag jobbar lite med dessa ledord:

skolarbete i sista minuten

Ha en fin torsdag hörni!

FÖLJ:

3 svar

  1. Sovmorgon later inte helt fel det ! Shit!? Snöö <3 Bra för julstämningen ocksa ju! Har suttit i samma sits som du kring jul, haft svart att liksom fa julkänslan att infinna sig. Sa förra aret, första gangen pa länge, gick jag all in o bara njööt för fullo av jul, glögg, choklad, bakning osv osv.

    Aah sa roligt med besök! Du far halla oss här pa bloggen auf dem Laufend om hur ni har det =)

    Intressant tema att skriva om. Bit ihop, sen kommer helgen o belöningen ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.