Jennifer sandström

Mätt på bloggen.

Hej gullenosar.

Här är jag i jobbhissen.

 

Slutade precis och är påväg mot Allum igen för att förhandla mig till en rabatt på ett köp jag gjorde igår samt hämta ut jeansen. Är lite rädd att de ska ha råkat klippa sönder hela byxan eller liknande bara för att det var ett overkligt bra fynd… Känns som om det var min typiskt otur så fort jag outar något i bloggen.

Och apropå bloggen, känner mig lite blogg-mätt. När jag inte har så mycket tid för mig själv hinner jag liksom inte reflektera över något och skrivarhjärnan stimuleras inte. Blir ännu mer mätt av många bloggar som postar upp emot 5 inlägg om dagen… Och så känns det helt enkelt ibland som man inte har något att skriva om ALLS. Eller som allt man skulle kunna skriva om ändå är helt menlöst och tråkigt. 

Jag brukar dock inte bekymra mig över tillfälliga bloggtorkor. Jag brukar helt enkelt tillåta mig själv att ha det så. Det finns ingen press om att skriva. Jag skriver när jag känner för det och så har det faktiskt alltid varit. Och nu kände jag att skriva om detta trots att jag inte hade mycket vettigt att komma med.

Om ni känner att Gud vad jag skulle vilja att Jennifer skrev om just detta! så kan ni passa på att säga till alltså. Om inte annat kommer nog mina idéer och tankar tillbaka snart igen :-)

FÖLJ:

9 svar

 1. Mäh, jag gillar när du skriver att du har lite icke existerande blogg inspiration. Bättre att vara ärlig än att bombardera med inlägg på inlägg om nonsens.

 2. Jag håller med föregående men saknar ändå dina uppdateringar! :) Fin blogg du har.

 3. Klart du ska vänta tills inspirationen kommer och inte göra det “för sakens skull”. Men det är kul att läsa, jag har några bloggar jag kollar från göteborgsområdet för att få en dos av “hemma” även då jag är i Chile, och din är en utav dom! Själv bloggar jag från http://www.twostoriesaday.com

 4. Hoppas din blogginspiration kommer tillbaka, svårt att hitta roliga bloggar, men skön sysselsättning när man är trött efter jobbet eller pigg på helgen. Juste, Det var roligt att träffa dig i veckan! :)

 5. Jag saknar dig och dina blogginlägg! :)
  (Kan jag säga att jag saknar dig? Hoppas du förstår vad jag menar med det :D)

 6. Jag känner igen det men kan också meddela att sedan jag bestämde mig för att sluta blogghetsa med ett inlägg om dagen för en månad sedan så har inspirationen och kreativiteten kommit tillbaka. Plus att jag hinner sitta med den roliga researchdelen mer nu än när det skulle hetsskrivas tidigare.

  En riktigt skön känsla faktiskt som var på väg att försvinna. Kanske läge att läsa Johannas tips igen? :)
  http://lady-tramp.se/2015/01/31/om-att-undvika-bloggutbrandhet/

  1. Bra påminnelse där, Johannas inlägg. Tack. Så många kloka ord. Ibland jagas jag av en jobbig känsla att “så många” följer mitt liv dagligen och blir liksom kvävd av tanken – då är det också skönt att ta en paus och kanske fundera över vad man vill och inte vill eller inte bör dela med sig av… :) Sen förstås allt det där man känner att man borde, bara släppa de kraven hjälper massor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.