Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Marshall – ny kompis.

Jag måste visa er ytterligare en julklapp som jag fick på julafton. Eller egentligen inte bara jag utan den var till oss – mig och min pojkvän. Men det var han som hade köpt den. Jag visste att han hade beställt något, han kunde nämligen inte hålla inne sin frustration över posten… Men jag hade faktiskt ingen aning om vad det var. Till min glädje och lycka var det en alldeles fantastisk liten Marshall-högtalare. En högtalare med bluetooth – så man kan lyssna direkt från datorn eller mobilen, eller plugga in en kabel till tv:n om man så önskar (den har bättre ljud än vår tv).

Marshall högtalare

Vi har pratat om att det vore fint att ha en sådan – fint för att den är så tjusig men också för att den fyller en bra funktion, att lyssna på musik från en macbook är nästan hemskt. Dock så hade det inte blivit av ännu, eftersom det är en typ av inredningspryl som kostar lite mer, särskilt om man kikar i butik istället för på nätet. Men så hittade han världens deal online och gjorde ett riktigt kap – så den blev inte så farligt dyr i slutändan! Måste bli bättre att handla på nätet. Nätshopping är livsfarligt om man inte vet exakt vad man ska ha. Om man bestämt sig för något – då är det bättre att handla online alla dagar i veckan! Förutom det faktum att man måste gå och hämta ut ett paket, hehe, men det kan det ju vara värt.

Och visst blev lille Marshall fin i vår tv-hylla också? Jag tycker den passar in så bra! Dessutom har vi använt den flitigt så det känns redan som ett bra köp, och ja – perfekt julklapp!

Marshall speaker

Ramen uppe till höger med Göteborg är vad jag gav till Mumin i julklapp. Bara symboliskt, det betydde i själva verket att jag köpt oss flygbiljetter till Göteborg! Och dit åker vi i morgon över helgen. Ska bli så mysigt.

Nere till höger är det en gammal jordglob som funnits här från Mumins föräldrar. Och whiskey-karaffen är från hemmet i Tornedalen där min älskade farmors vuxit upp, som jag hade även i Göteborg i våras.

Sen en stapel med några böcker vi lyckats samla på oss. I samlingen finns bland annat Shantaram som jag “bara” läst halva, Not that kind of girl som jag önskar börja på, Amy Poehlers Yes Please som jag börjat på men inte kommit så långt med och lite annat smått och gott på svenska, finska och engelska.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.