Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Pretty cold.

Pretty cold, cold but pretty.

Morgnarna ser ut såhär. 

 

Och visst är det fint? Fint att beundra inifrån åtminstone. Utomhus är det f f freezing. Det känns som om man borde gå ut för att embracea skönheten – men så fort man går utanför dörren ångrar man sig snabbt igen.

Samtidigt som jag snapar mina vänner uppe i norr med våra -22 grader… 

 

Så får jag till svars alltifrån -30 till -39. Och vet inte om det plötsligt känns lite bättre? Den matchen vann de – men Finland (och alltså lite jag) vann i alla fall JVM i hockey! Hehe. 

 

Min kompis Elin som “bara tagit en promenad”.

Just nu sitter jag på kontoret, har lunch och njuter av utsikten. “Utsikten”. 


 

Blir lite skönt trots allt att flyga till Göteborg ikväll, där är det uppe på mer normala temperaturer. Om flygen lyckas flyga förstås? Låt oss hålla våra tummar att Helsinkis flygplats är väl förberedda :)

FÖLJ:

6 svar

  1. Jag vet inte var du är, men här där jag är i Östersund är det -26. Jag har inga planer på att få ut idag! Haha

    Just nu har jag en Giveaway på min blogg, var gärna med och tävla du med. ♥

  2. Haha, jag vet! Jag har en massa läsare från Norrland som tycker att vi ska “njuta av värmen” nere i Stockholm. Haha. Jag som tycker att det är superkallt. Och ändå var det “bara” minus 12 imorse… ;)

  3. Här i Portugal klagar de över kylan och då har vi 15-16 grader. Plus! Det är vår vinter, ett par veckor. Kansek två månader. Lite regn lite sol. Skönt. Fast nordisk vinter är ju väldigt vacker. På avstånd. Jag tycker om att se den på bild, jag minns hur den luktar och låter och tänker att vad många det är som aldrig fått uppleva detta exotiska! /Åsa

    1. På avstånd ja… ;) Nej det ska faktiskt bli fint att få uppleva vinterns fina delar också, när den är sådär krispigt vacker och man kan åka skidor (påsk uppe i Gällivare!).

      Och ja, allting är ju relativt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.