Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Måndag!

Vi vet ju alla att vi egentligen behöver en dag mellan lördag och söndag, men nu är ju världen som den är – ORÄTTVIS – så det är bara att deal with it så att säga.

Jag har på mig min favoritkjol och de små platåskorna, så det kan bli en bra dag. Gymväskan är packad och ja, det är väl bara tröttheten som står i vägen. Men den ska vi nog ta oss igenom.

Bilden avslöjar en liten ledsen nästan ankmuns-posande donna. Men ni vet, skenet bedrar. Eller så går det uppochner och ja. Jag mår bra i alla fall. Inte ledsen.

20140407-094427.jpg

Händer något kul hos er i veckan? Min pappa kommer på fredag och jag längtar såååå!

FÖLJ:

8 svar

 1. Låter fint att du börjar komma på fötter igen :) Har ingen aning om vad du går igenom men jag har själv haft tuffa perioder och det är så skönt när man känner att det börjar vända. Hoppas du får en fin vecka!

  1. Tids nog får du och läsarna nog höra den storyn också. Tack så mycket i alla fall – och detsamma till dig! Och ja, det är skönt att se ljuset igen :) <3

   1. Ingen stress med det! :) Hoppas ni har glassigt väder där uppe, sol gör så mycket för sinnet verkligen. Här i Madrid rockar vi en 20 grader och helt plötsligt känns det som man lever igen ;)

    1. Du det har vi faktiskt – men är fortfarande lite för kallt för att klä av sig för mycket och hänga ut en hel dag (som vi gjorde i lördags). Känner nämligen av att en förkylning verkar vara på gång i kroppen – eller så är det en försenad hangover, det är ännu lite oklart.
     Fasen vad härligt, har en kompis här som gjort sin erasmus i Madrid och han pratar såå gott om staden!! Gissar att du också trivs?

 2. Haha, “försenad hangover” :D Låter intressant! Hoppas du slipper förkylning i alla fall. Vi har haft rätt dåligt väder på sistone men mitten av mars var guld med över 23 och sol nästan varje dag.

  Ja, jag gillar Madrid som fan! Har tillbringat mycket tid har tidigare (min sambo är madrileño) men det är en helt annan grej att faktiskt leva här och en helt annan känsla att vara här på obestämd tid, utan ett slutdatum. Lite läskigt men väldigt lärorikt också :)

  1. Jag vet inte om det existerar sådana hangovers men försöker intala mig det ;) ska hem och kurera nu istället för gym i alla fall.

   Åh. Kan tänka mig att det är lite läskigt ja. Tror denna stad hamnar på min lista över ställen jag vill besöka nu :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.