Jennifer sandström

Måndag – mot Paris

Hej vänner och hej måndag! Den här arbetsveckan börjar med att jag lämnar Göteborg och västkusten för att hoppa på ett flyg som ska ta mig till Paris. Jag har haft 10 superhärliga dagar hemma hos mamma och med släkt och vänner, verkligen kvalitetstid vid havet, god mat, plockat svamp i skogen osv. Så nu är det dags för min lilla turné att fortsätta vidare mot Franrike. Det känns faktiskt ganska spännande – jag har nämligen aldrig varit i Paris tidigare utan bara i Frankrikes nordöstra hörn.

Om ni minns så nämnde jag Paris i det här inlägget i våras: 5 platser alla andra besökt men inte jag.

Det blev en tidig morgon imorse, strax innan 06, följt av rågbröd med gravad lax till frukost (bästa frukosten) innan mamma körde mig till flyget. Flyger med en mellanlandning på Arlanda och det är där jag befinner mig just nu. Sitter med en cappuccino och försöker vakna till lite i väntan på nästa flyg som ska ta mig till Paris. Sverige är just nu väldigt regnigt och deppigt, så jag kikar i väderappen och ser att Paris verkar molnigt men ganska behagligt med en temperatur på 22-24 grader. Så förlänger sommarkänslan lite till.

Det här blir som sagt min första gång i Paris och jag blir där tills på torsdag. Det den här veckan ska handla om är dock inte så mycket turistande och inte alls någon egentlig ledighet. Ni vet, jag kan ju jobba var som helst ifrån. Så det veckan ska handla om är att planera lite för hösten, och utbyta lite tankar och idéer tillsammans med Sandra som jag ska bo hos. Jag behöver lägga upp lite struktur för vad jag vill fokusera på och få gjort under veckorna för att nå mina mål.

First grab a coffee, and then the world

Förutom höstplanering och jobb under dagarna och lite Paris-häng på kvällarna så är jag sjukt nyfiken på att höra mer om Sandras vardag som svensk modedesigner i Paris, hon bloggar om det livet här – och det är via bloggarna vi lärt känna varandra. Vi har inte träffats mer än under Influencers of Swedens konferens i Stockholm i våras, så ska bli kul att få lite mer tid ihop. Inför 2017 skrev jag dessutom detta om mina önskeresor för det här året: “Något som jag vill fortsätta göra är att åka och hälsa på vänner och bekanta på olika platser.” Så det känns bra att jag fortsätter på det temat.

Vi hörs hörni, kram!

FÖLJ:

8 svar

  1. Vad spännande! Ska bli kul att följa med dig på den jobb/blogg resa som du har framför dig! Jag ska faktiskt också till Paris på jobb i veckan – dock 24/7 konf. så blir inte mycket till turistande!

    1. Tack Julia :* Nej men trevlig jobbresa ändå hoppas jag, kul sammanträffande! Ha så trevligt på konferensen :)

  2. Åh så kul! Vad avundsjuk jag bliiiir! Och Sandra är ju en så gullig tjej. Vi träffades sist jag var i Paris. Du får hälsa henne! :) Och med Sandra som sällskap kommer du i stället få uppleva det riktiga Paris, inte det där tråkiga som turisterna upplever. Ni borde gå till Le Fumoir vid Louvre Rivoli – supermysigt ställe! Är säker på att man kan sitta där med datorer. Man får pepparkakor med kaffet, hehe. Bon voyage!

    1. Heyy trodde jag hade svarat på din kommentar, förlåt <3 Jag hälsade iaf åt Sandra, kul att ni också träffats! :) Hon var ypperligt sällskap och jättebra guide. Vi gick till ett annat cafe nära Louvre, som hette Paul. Det där pepparkakorna får jag ta nästa gång ;)

  3. Men vad kul! Jag landar i Paris på fredag, men drar vidare mot Normandie. Ser fram emot en fin helg med nära och kära. Kram och ha en fin vistelse i Paris!

    1. Men åh, tack Simone, vad gulligt av dig! Det ska bli spännande var dina äventyr kommer fortsätta här framöver också :*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.