Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Måndag.

God morgon. Sen morgon. Inatt ringde nämligen den lilla jourtelefonen kl 03.09. Och sen kunde jag inte somna om. Så otypiskt mig. Tänkte att det första jag gör i morgon är att lämna över jouren till min kollega, haha! Men kan nog stå ut ett par veckor till. När jag väl somnade drömde jag så mycket konstigt. Som vanligt. För några nätter sen drömde jag att jag träffade Putin, jag har aldrig varit så rädd och samtidigt känt “shit jag sitter mitt emot någon som har fett mycket makt”. Nästa natt körde jag en Audi R8, det var en roligare dröm. 

Så idag ser jag hur som helst kanske lite trött ut?

 
Känner mig dock helt ok. Och är massor med pepp på den här veckan! Ikväll kommer mami hem = inte så ensamt och ordentliga middagar, hehe. I morgon ska jag och kollegorna ha middag eftersom många av oss slutar snart. På torsdag kommer Jessika hit och ska sova över ett par dagar! Och sen är det ju helg :-) 

Tänkte även försöka pallra mig till gymmet. Jättesugen på att träna men min kropp har inte känt samma, varit sjuk nu ett tag och näsan rinner fortfarande. Vill så gärna lyfta lite vikter!!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.