Jennifer sandström

Måndag.

Tamdadam! Låt mig få presentera…. Den nya lägenhets-hissen och spegeln som ni kommer få se på bloggen tills ögonen blöder. Det är nämligen så att jag bor på en våning väldigt högt upp. Det är lite högt för att ta trapporna varje gång (tog dock trapporna igår TVÅ gånger….!) så då är det ok att ta hissen. Och när man bor på en våning lite högre upp så tar plötsligt hissen en väldans massor av tid. Jag har bott här två dagar och känner redan att jag måste hitta en hobby jag kan utföra i hissen… Men att ta bilder av sig själv är ju en perfekt grej! Ska vi slå vad hur länge det kommer ta innan dörrarna hinner gå upp och någon tar mig på bar gärning när jag poserar typ såhär?

(null)

Och det här mina vänner är huset där jag bor. Tänkte att ni kanske ville se det också.

(null)

Lägenheten får ni se fler bilder på så fort jag kommit i ordning lite. Idag prioriterade jag nämligen mitt jobb och blev klar med en uppgift som var sjukt monoton och tråkig men behövdes få klar. Så det blev en full arbetsdag i antalet timmar räknat, suveränt jobbat tycker jag! Så ja, lägenheten är fortfarande lite kaosig.

Klockan är för övrigt tio och jag har redan legat i sängen en timma och *bloggat*. Nu känner jag hur magen kurrar men ni vet hur det är när man redan borstat tänderna?? Insåg att jag bara ätit yoghurt med müsli, pretzel och smoothie idag. Jag var faktiskt till ICA och handlade (jaaa, jag har närmsta butiken som är en ICA-butiken, heaven!) men det där steget till att faktiskt fixa någon typ av mat – det är ett steg jag måste öva på nu när jag bor ensam.

Hoppas ni haft en fin start på veckan. Puss!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.