Jennifer sandström

Gunnebo.

Igår gick jag till spårvagnsstationen precis utanför mig och möttes av den strålade solen, den klarblåa himlen och vårvintervädret som var lite kyligt men fortfarande helt fantastiskt. Det visade sig vara en perfekt dag att åka ut till Gunnebo Slott!

göteborg vårväder

Det var nämligen vad jag och min kompis Henrik gjorde. Han är förresten den enda vän jag fortfarande har kontakt med från språkresan vi gjorde genom USA för 6 år sen. Vi ses då och då, senaste var sommaren 2013. I mitt liv hade det ju hunnit hända en hel del sedan dess. Det är rätt omöjligt att försöka dra en liten sammanfattning av de 1.5 åren. Dessutom känns det som att jag har upprepat historierna så många gånger nu att man nästan tröttnar själv liksom. Oh well. Hade hänt en del i hans liv också såklart, bland annat körde han runt i en fin bil! Det underlättar för övrigt om man vill ta sig smidigt ut till Gunnebo Slott.

Vi fikade hallonpaj och jag drack ingefärs “ale”. MUMS! Minst sagt. Det var min lunch för dagen, pretzel till frukost och sen lördagens halva kebabrulle till middag, haha.

gunnebo slott cafe

Det var hur som helst eller ÄR så himla vackert där ute! Perfekt för att promenera omkring. Och vi var inte ensamma om att resonera så denna söndagen. Halva Göteborg och stans alla barnvagnar var också där…. :-) Alla gled dessutom liksom kring på snö/isen, otroligt halt överallt. Också lite mysigt.

gunnebo promenerapromenad vid gunnebogunnebo slottpromenad utanför Göteborg

Så fint var det!

När det blev kväll tog jag mig ut på en springtur. Sådant är alltid knepigt när man kommer till nya områden. Dessutom gav jag mig på ett intervallpass, och det gick bra trots att jag inte visste var stigarna skulle leda eller om de gick uppförs eller nedförs.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.