Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Magnum Pleasure Store.

Det här blir sommarens glass-tips för alla er som befinner er i Helsingfors! Magnum Pleasure Store har nämligen kommit till Helsinki och kommer vara här till den 1 augusti. Jag testade konceptet i helgen – och jag känner väl lite såhär, hur kan man inte älska det? Framför allt tycker jag det är en sjukt ambitiös och lyckad kampanj från Magnums sida, från ett marknadsföringsperspektiv. Som den marknadsförare jag är går jag ju igång på sånt.

Make your own Magnum

Coat it – Top it – Drizzle it – Set it – Share it – Love it

5€ betalar du för en glass och får då välja hur du vill doppa den, i mörk, mjölk eller vit choklad. Sedan får du välja 3 toppings bland 15 olika som är allt ifrån ingefära och chili till hibiscus-blomma och popcorn. Slutligen ringlas ytterligare valfri chokladsort över glassen.

Jag och min pojkvän bestämde oss för att dela på en och då fick han styra valet av toppings… Han hade inställningen ju konstigare – desto bättre, som slutade i en glass täckt i mjölkchoklad, ingefära, honungs-någonting och mandelchoklad-någonting. Jag är inte jätteförtjust i ingefära och honung, det är mer kopplat till nyttigt i min värld och blir lite av en clash tillsammans med något sött och “onyttigt”… Men det var gott ändå, såklart!

Magnum Pleasure Storemagnum helsinki

Nästan oavsett vad du väljer att ha på så blir det en oslagbart god glass. Men det är också en väldigt kul grej att göra.

Magnum Pleasure Store i Helsingfors ligger i Vanha Ylioppilastalo och alltså inomhus, så det passar lika bra att gå hit en regnig dag i brist på annat att göra.

Eftersom detta ska vara något lyxigt och njutbart serveras även bubbel med glassen för den som önskar. Lägg på det dubbla priset och du får ett glas mousserande vin till din Magnum, hurra!

Magnum Helsinki

Det här idén av ett popup-glasscafé är alltså något som de gör i olika städer varje år, tror att de tidigare varit i bland annat Stockholm.

FÖLJ:

8 svar

  1. Jag var där förra sommaren och det var värt varje cent! Såå himla gott! Kommer jag till Helsingfors i sommar måste det bli ett besök dit! ;) Namnamnamm…

    1. I vilken stad var det då?? Jaaa, så fort augusti närmar sig får vi bestämma en helg som passar så kan vi göra bland annat det här i Helsingfors :)

        1. Aaaah I see, det är ju samma! Kul! Det måste varit en sån succé att de körde igen alltså :)

    1. Lyxen att få välja exakt vad man vill ha på – och så blir den ju extra fyllig med så många toppings ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.