Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Lyxmiddag & mer Zlatan.

Outsider som fick lyxmiddag gårdagen till ära. Gissa restaurangen???

Okej, tar kanske inte inte fler än typ 2 sekunder att se den lilla IKEA-loggan. Vi hade mat-kuponger för gratis middag där, och ingen mat hemma – så valet var enkelt. Köttbullar och franskisar (finlandssvenskans bästa ord för pommes, som jag för övrigt aldrig vet vad vi riktigt kallar på svenska…?)

Och apropå t-shirten på bilden, kan vara världens skönaste. Hela jag är lite pyjamas-look, med min nya frisyr som lätt ser ut lite som att jag just vaknat – men det är ju bara att låtsas att det är *fashion* – det ska vara så osv.

Mums. 

Och så vidare till nästa ämne: FOTBOLL. Vi var påväg hem när matchen Sverige-Irland redan hunnit börja, och då kommer GPS-hållaren i bilen ganska lägligt till hands. (+ mitt favoritgodis!!)

Alltså om sanningen ska fram har jag nog aldrig riktigt förstått hur bra Zlatan faktiskt är, på fotboll alltså. Detta eftersom jag typ aldrig tittat på fotboll, förrän den där våren och sommaren i München 2014 när Tyskland vann hela VM – då gick det liksom inte att undgå.

Men herregud så skicklig han är. Det är liksom inte för inte som han är just Zlatan. Och av kvällens match att döma så var resten av laget ganska… Pinsamma?

Ja hörni, framför allt trodde jag inte att det skulle komma en dag då jag kände mig ens lite intresserad. Men det verkar inte bättre. Och jag tänker att det är en fantastisk sak vi gör över länders gränser (om vi bortser från alla huliganer…) – är det inte?

Det var en spännande match hur som helst, som slutade 1-1. Även om svenska laget och landet var besvikna så var det i alla fall som Zlatan sa “Vi förlorar inte – det är det viktigaste”.  

FÖLJ:

2 svar

  1. På isländska kallar man pommes för “franskar”. Fast det är nåt jag gärna undviker. Tycker att man får det överallt och jag tycker verkligen att potatis på exakt alla andra sätt är godare… ;)

    1. Haha det är typ samma på finska! Ranskalaiset. Hmm, jag älskar all potatis utom vanlig, jag tycker det är så tråkigt och lite av en waste ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.