Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Klassisk söndag.

Godkväll vänner. Just nu har jag bästa känslan i kroppen – hela lägenheten är superstädad, av ett dream-team på 2 som städade cirka nonstop från klockan 14 till klockan 20 (det var alltså jag och Mumin, ingen städfirma är inhyrd ännu, men det är väl bara en tidsfråga). Det är lite av ett måste när man ska åka iväg på semester (och egentligen annars också, att städa liksom, det hör ju lite till det här livet även om jag tycks glömma bort det jämt – därav tankarna i föregående parantes).

Började dock min söndag med ett par timmar på skönhetssalong och sen köpte jag en cappuccino på Bon Temps Café som ligger alldeles i närheten. De hade ett fint citat.

I like my coffee black like my soul. Jag dricker dock gärna cappuccino eller lite mjölk i bryggkaffet – precis som my soul kanske?

Sen hämtade Mumin upp mig och hade, som vanligt, pizza-planer. Den här gången var det dock inte han som skulle baka pizzorna så som han annars ofta gör här hemma på våran pizzasten. Nej utan han hade hört fåglar viska om en äkta italiensk och väldigt simpel pizzeria: Pizza MIX i Munkkivuori. Så dit åkte vi och tog med oss tre pizzor hem (kanske mest för att de var så billiga! jag beställer sällan sån här typ av mat ute, så vet i och för sig inte vad det brukar kosta?) Margaritan gick på 5€ och Capricciosan och deras Crudo med lufttorkad skinka på 8€ vardera.

Älskade pizzerian pga. ett litet rum där allting fanns, och en ensam italienare som bakade pizzor på löpande band. Och populärt var det också.

Pizza-experten till höger om mig här i soffan lämnar även sin expert-kommentar: “de var så så så goda”. Och jag kan inte annat än hålla med.

Vill flika in en annan helt irrelevant sak också när jag ändå är här. Det går sådär med våra växter, våra basilikor växer som sjutton och det är nog det bästa som har hänt mig detta år – det är bara att plocka färsk basilika till maten närsomhelst och GRATIS! Love it! Men vår rosmarin och timjan har det gått lite sämre för. 

Som ni ser. Men, hur gulligt är det inte att en ny liten och oklar växt har poppat upp? Jag undrar vad det är för någon och hur han hittade dit…

Stackarn fick åka till växt-himlen idag. Det var bäst så, för oss alla.

Nu ska jag kika vidare på fotbollen, med ett halvt öga… För whatsup med att det spelas 3 matcher varenda dag…? Man blir ju helt slut.

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.