Jennifer sandström

Lucka 16: Video-julhälsning från en tysk julmarknad

24 travel stories julmarknad i Tyskland

I adventskalenderns 16:e lucka har vi fått äran att gästas med en videohälsning från ett juligt och stämningsfullt Tyskland! Det är svensken Linnea som driver bloggen Lanclin (resebloggen om en svensk familj i Bayern) som filmat från en tysk julmarknad. Julmarknader i andra länder tycker jag verkar så mysigt och de verkar särskilt bra på detta just i södra Tyskland!


Julhälsning från Linnea i Bayern!

Tack – och God Jul till dig och familjen i Ingolstadt!

Visste ni förresten att idén till adventskalendern kommer från Tyskland? Det berättar Linnea här i den första luckan i sin blogg-adventskalender som hon kör i år i videoformat.

tysk julmarknad

Bild av Linnea, från förra årets julmarknad.

Måste också ge en eloge till Linnea som senaste året börjat med mer videomaterial. Video är det största och viktigaste som hänt sociala medier och det är på allas läppar. Dessutom är det svårt och tidskrävande. Personligen tänker jag att just video kanske kunde bli ett passande nyårsmål för mig och min tillvaro här på internet för 2017? ;)

FÖLJ:

6 svar

  1. God Jul även till dig, Linnea! Helt plötsligt fick jag lite extra Julkänsla, tack för det. Vilken bra bildkvalité och bra röst, eller vad man säger? Ja, allt var jätte bra.

    1. Tack så mycket för ditt bidrag till adventskalendern :) Jag hoppas kunna ta mig an att göra några videos under 2017!

    1. Verkligen! Jag känner att jag skulle behöva någon sorts push/kurs/guide/tips för att komma igång med detta…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.