Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Löpning i lera, snö och +20

I morse började jag dagen med havregrynsgröt och mackor med gravad lax (favorit) framför två avsnitt av Gossip Girl. Efter många tips på serier kom jag på att jag en gång i tiden följde gossip så nu har jag tagit upp den tråden igen!

20120524-133335.jpg
Ja, ni kan ana en stökig klädhög på soffan…

Såg att solen sken och att termometern visade många plusgrader så jag drog på träningskläderna och gav mig ut på pass nummer fyra för träningsschemat som är på 12 veckor och i syfte att springa milen!

Det var superhärligt ute men stigen jag sprang var sådär… Haha fick trippa fram över snö och is och råkade dessutom trampa lite för djupt i leran, så nu ligger springskorna i tvättmaskin!

20120524-133300.jpg

20120524-133527.jpg

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.