Jennifer sandström

Livet i soliga Kalifornien.

Dagarna här är till 90% soliga och behagligt varma – alltså inte superhett så man knappt kan gå utomhus. Det är skönt för norrlänningen i mig. Det tar ju ett tag att acklimatisera sig till värmen om den är sådär tropiskt varm – liksom flera veckor. Kvällarna däremot blir lite svala här och då har man gärna både långbyxor och långärmat på sig och så glömmer man nästan bort att man är i Kalifornien och tror att man promenerar någonstans i Finland eller Sverige, tills man tittar upp och ser en palm. Särskilt i San Francisco kan även kalla vindar dra in under dagarna, i Palo Alto är det lite varmare. Men som sagt, det är ganska behagligt.

Vi kom precis hem från vår lilla roadtrip (hann även med ett besök till Napa Valley!) och jag har hundratals bilder och nästan lika många berättelser som jag vill dela med mig av. Snart så, det är inte helt lätt att hinna med när man är upptagen av att utforska nya platser!

Idag jobbar jag och gör det till en början från sängen med en stor kopp kaffe!

photophoto2

Medan himlen lyser blå utanför ska jag göra lite Facebook-kampanjer, blogginlägg och gå igenom lite mejl. Jobb-mässigt alltså, på distans, från Kalifornien – medan kollegorna snart går och sover. Ensamt men fridfullt!

I morgon ska jag träffa ett företag i San Francisco och på torsdag hänga med min SF-kompis. Och till helgen planerar vi ännu en liten roadtrip!

FÖLJ:

5 svar

    1. Yes, det är härligt att få komma ut på vägarna lite och ha den friheten som resten av folket här ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.