Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Livet just nu.

Det skär lite i mig att jag, som är fylld med så många ord, just nu inte prioriterar att skriva ned dessa i bloggen. Vad gör jag i stället kanske man undrar? Jag läser och skriver och letar och skriver och läser tills ögonen går i kors och huvudet börjar strejka, ja, eller pluggar som det kallas i vardagligt tal och ännu mer specifikt, skriver c-uppsats. Jag skypar och pratar i telefon tills kvällen blir till natt och gör jag inte det så läser jag en bok eller spelar candy crush tills klockan blivit alldeles för mycket. Jag tränar lite, kämpar med att komma tillbaka till mina fyrtiofem armhävningar i rad och har upplevt spinning-lyckan för första gången på mycket, mycket länge. Och emellan allt det här söker jag jobb och praktikplatser, hänger med mina vänner, lagar enklaste möjligaste maten eller ligger och stirrar upp i taket av trötthet och funderar på hur livet ser ut nästa vecka och veckan efter det och om två månader.

Det är livet just nu mina vänner. Jag vet inte om det kan bli mycket bättre än såhär.

Minnena från då cirkulerar som små söta fåglar i mitt huvud. Framtiden är som ett stort, rosa och fluffigt, underbart moln runt omkring mig. Nutiden, precis just idag, den är helt fucking fabulous.

20130312-210650.jpg

Kram från Jennifer a.k.a. Grodan. 

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.