Jennifer sandström

Life suddenly got busy.

Vad gör en student om dagarna egentligen, kanske ni undrar ni som inte pluggar? Personligen så gör jag ungefär allt utom att just plugga. Den här veckan har gått sjukt snabbt, men ändå har inte mycket tid lagts på själva plugget (inte ok, c-uppsatsen är ett grupparbete, skärpning(!!) men vi fick i alla fall bra respons på seminariet i veckan).

Har mest sprungit på Vilja-möten och börjat engagera mig i massor av olika projekt. Kände mig dock stolt när jag tackade nej till ännu ett extrajobb, det vore liksom dumt att gå in i väggen som tjugoåring. Och apropå extrajobb, i morgon ska jag jobba på IKEA – väldigt taggad för det! Undra hur länge man inom service- och säljyrket orkar vara överdrivet trevlig? Jag känner att jag hade kunnat vara supertrevlig jämt, älskar att socialisera och prata med människor!

Alltså förlåt, fan vilket skrytinlägg. “Såhär viktig och upptagen är jag”. Det är inte så jäkla speciellt alls, bara väldigt roligt. Alla kan engagera sig om man tycker det är trevligt!

Ha en trevlig helg hörni. Jag ligger just nu i soffan och hänger med mig själv i kväll, behöver en lugn stund och en chans att andas ut. PUSS!

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.