Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Att kasta kärlek.

Det är så lätt att kasta kärlek, där den vackert tas emot.

Hur hatisk jag än var igår och hur lite än jag vill älska någon (en partner) just nu, så gillar jag ju kärleken. Mina vänner och familj till exempel, det är rakt igenom kärlek. Frost bjöd på trerätters och man kände bara “vilken jävla stjärna till vän jag har!” Hjalmar påstod sig gilla min bittra sida lite grann och det värmde att höra, vänner som tar en för vad man är. I telefonen till pappa sa jag “Jag älskar dig. Och det säger jag inte för att det är alla hjärtans dag”. Kärlek, det är är över allt och det är fint.

Visa uppskattning för varandra, spontant och rakt från hjärtat!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.