Jag vill inte älska, inte just nu.

Jag har alltid varit lagd åt det romantiska hållet. Drömt om min prins, fyllt dagböcker med kärlekshistorier och suktat efter att få kalla någon för min.

Inte längre, inte just nu, inte så som förut.

Jag orkar inte med hela kärleksgrejen. Alla känslor. Det känns lite som att jag tappat tron på kärleken, så sorgligt va? Ja det kan man tycka, men jag känner mig mest likgiltig.

Det är mycket möjligt att jag känner annorlunda nästa vecka. Jag är i ett föränderligt stadium i livet. Det får ni ha överseende med, tack.

Vad jag ville säga egentligen var att det här kändes som en bra dag att vara nöjd med livet som singel. Singel, men inte ensam, aldrig ensam.

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

3 Kommentarer

 1. Jessika
  14 februari, 2013 / 22:14

  Jag har varit likgiltig i flera månader, jag bara pallar inte lägga energi på att bli intresserad av någon, känns som man kan ha vettigare saker för sig tills man träffar någon riiiiktigt speciell som är värd energin! Det är okej att vara bitter idag.

  • jennifer
   Författare
   15 februari, 2013 / 23:24

   Word Jessika, feel you!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?