Jennifer sandström

Jobba på IKEA.

Allting handlar ju om hur man väljer att se på saker och ting. En hade ju kunnat se på det som ett extrajobb i mängden, något att göra för pengarna. Men jag ser verkligen jobbet på IKEA som en rolig och utvecklande utmaning! Jag har alltså idag, och ska i morgon, stå och värva medlemmar till IKEA Family – ett sälj-jobb, där jag säljer något som visserligen är gratis. Men det handlar fortfarande om att övertyga kunden; och det är JAG som ansvarar för att just den här personen signar upp sig.

Det är energikrävande att stå och le och vara trevlig flera timmar i sträck och det är en bra utmaning! Har utvärderat dagen för mig själv och peppar inför i morgon, målet är att “sälja” bättre och mer. 

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.