Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Lax, jag älskar dig.

Igår uppnådde jag nya höjder av lycka.

20140425-120615.jpg

Jag fick äta lax, tillagad i ugn med lite gröna bönor(?), creme fraiche och citron. Med sallad till. Enkel och snabb middag för två. Och ja, god. Var så himla längesen jag åt det. Var en av mina standardmåltider när jag pluggade. 1. Kycklingwok med bulgur. 2.Köttfärssås med bulgur. 3. Lax i ugn med pesto eller feta ost och bulgur. Heja variation! Var dock mer variation än vad de flesta av mina middagar är nuförtiden.

Och idag är det fredag. Jag är lite småtrött (läs: ganska väldigt trött) och vill köpa nya skor. Japp, Nike har hjärntvättat mig totalt. Alla springer runt i Air max och nu har jag fallit för ett par. De är isblå och de är ljuvliga. Modellen Thea. Och de måste få bli mina!

Händer något kul i helgen? Jag ska nog ta det rätt lugnt.
Hoppas ni är ok med massor av inlägg på raken här, kompensation för andra gånger då det ser mer tunt ut på bloggen. Puss och kram!

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.