Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Lägesuppdatering.

Hej vänner, hur mår ni? Börjar sommaren avta i Svearike? Är ni tillbaka från semestern? Hur var semestern? Har ni börjat fylla garderoben med nya fantastiska höstkläder?

Jag mår halvbra. Regnet börjar avta och värmen kryper sakta, sakta på. Jag är glad att alla är tillbaka från semestern nu, det innebär att saker går lite smidigare på jobbet. Och höstkläder är något jag inte fått beblanda mig med under två års tid nu. Hösten som är så mysig. Däremot gillar jag min för närvarande klädstil. Kjolar och haremsbyxor eller jeans en topp och flipflop. Det är något härligt över den här tropiska värmen och att klä sig i den. Dock är man alltid nära en svettattack och om några månader gissar jag att det kommer bli närmare olidligt.

Så angående att jag mår halvbra då… Min lilla mage är inte helt återställd efter den där toddyn för en och en halv vecka sedan. Plötsligt illamående och magont var och varannan dag, som visserligen går över men sen kommer tillbaka. I morgon är det dags att besöka en doktor, hur nu hen ska kunna hjälpa mig? Hur ska jag ens kunna förklara vad det är för fel?

Måttligt jävla less på det är jag i alla fall. Har sovit halva dagen idag och det känns ju i övrigt som ett tecken på att man inte är helt frisk?

Mamma frågade om jag hade hemlängtan, men nej hörni, det har inte passerat mina tankar. Jag trivs alldeles för bra här. Och jag menar, med vänner som snubben på bilden nedan så kan ni kanske förstå att jag har det bra? Bästa budds, jag och Åke.

20130814-205211.jpg

FÖLJ:

4 svar

  1. Ja, det börjar bli mer regnigt i Sverige nu och höstkänslan har kommit lite :) Jag förbereder mig för en flytt till Skottland, ska dit och plugga! Så jag antar att det är bäst att vänja sig vid regnet, där lär det ju regna en del ;) Usch för problem med magen, hoppas du kryar på dig! :) Kram Rebecca

  2. Haha Åke! Bra namn på din nya vän :)

    Jag börjar mitt jobb på måndag. Ser fram emot det! Ska bli väldigt kul.

    Är avis på dig som får hänga i så sköna kläder. Det modet borde komma hit så jag kan gå med gott samvete i mina harembyxor vaaarje dag.

  3. Semestern slut igår, kom hem fr en härlig tripp till Portugal igår. Idag första arbetsdagen har tillbringats i Norge där jag bl a träffat några av mina kolleger fr lanka som är där på jobb. Skickar brev snart med mer uppdatering :)
    Din mage får du kolla noga och se till att ta prover. Ät snälla saker tills det stabiliserats och tills du fått veta vad det är…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.