Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Ladies power music Friday.

Fredagsfeeling i mig och på kontoret. Det bästa med det är att lyssna på peppiga låtar och tagga för fredagskvällen och helgen samtidigt som man jobbar klart det sista för veckan. Varsågoda!

LCMDF, förkortning för det något kluriga namnet Le Corps Mince de François är ett elektropop-band från Finland. Älskar deras låt Rookie som är ett svar på den mansdominerade musikkulturen som de tröttnat på. I'm so done with the metal scene and the dudes who think they are better than me. Hell yeah.

Death Team – en svensk duo. Ball. Behöver inte säga mer än så egentligen. Lyssna på deras låt Gold som kom i december. Tycker den är sjukt bra. Perfekt fredags-pepp.

4minute – fem ladies från Sydkorea. Älskar deras låt Hate. Kul med något som inte är svenska, engelska eller finska (det jag lyssnar på mest, + lite tyskt och franskt).

Adele – all time favorite. Ni har kanske också hört hennes nya When we were young? Business as usual = good stuff!

– och så avslutar vi den här lilla listan med den danska artisten MØ som levererar bra musik. Här med New Year's Eve. 

Aporpå kvinnor och power så har jag idag fått låna en bok av min kollega. Det är boken Lean In med författaren Sheryl Sandberg, COO på Faceook. Ni är säkert bekanta med boken? Är galet pepp på att få hugga tänderna i den, det blir helgens läsning. Women, work and the will to lead!

World domination – here we come.

FÖLJ:

2 svar

  1. Trevligt att läsa om din musik just nu. Jag började digga asiatisk musik då jag bodde där, typ lokala band och sångerskor.. ha ha . När man flyttat hem så är man back to European or American style ha ha

    1. Det är nog verkligen så att när man är omgiven av det så blir man van vid det och börjar till och med gilla det ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.