Kvargplättar med varma hallon och banan

Det här åt jag till lunch igår, enkelt, gott och nyttigt – 3 ledord som jag gillar när det kommer till matlagning!

Mixa 3 äggvitor, 15 g fiberhavregryn och 50 g kvarg. Låt stå ett par minuter. Stek i lite olivolja på medelvärme. Värm hallonen på plattan och skiva upp en halv banan. Klart!

Innehåller inte särskilt många kalorier och mättar bra!

20120619-130112.jpg

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

1 kommentar

  1. Sundkropp
    21 juni, 2012 / 01:09

    Ser riktigt mumsigt ut :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?