Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

ett sånt uttalande som säger mer om dig än om mig

I det här inlägget så skrev jag väl egentligen ingenting om att jag inte hejade på Sverige? Utan det jag försökte uttrycka var att jag tycker det är ganska roligt att folk kan bli så himmelens upprörda över någonting i stil med att förlora en fotbollsmatch.

Jag gillar också Sverige. Jag älskar Sverige. Men jag anser att fascinationen över fotbollen (eller sport på TV i allmänhet) är lite, märklig. Obegriplig för mig liksom. Men jag förstår inte folk som gör konstiga tatueringar heller så. ;-)

Vi är alla olika. Och ja, det är OK att ni gillar fotboll. Men visst är det väl ok att jag gillar fotboll lite mindre?


Tyckte kommentaren var ganska fin ändå, “kram” som på ett gulligt sätt uttrycker att jag är en komplett idiot :)

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.