Hejdå nordliga breddgrader

Nu sitter jag på Kallax flygplats och andas ut några minuter. Har varit lite disträ senaste veckan med tankarna på packning och Nya Zeeland ungefär. Trodde min packning var superlätt då jag packat ner från tidigare fem necessäret till nu endast tre samt lämnat både kläder och skor i Gällivare. Men nejdå, landade så snyggt på 23 kilo. Att packa är det värsta jag vet…

Mamma och mormor vinkade precis av mig och flyget går om en halvtimma. Såg precis på vädret att det ska vara 23 grader i Göteborg i morgon. Hade nästan glömt bort att det var juni och sommar!

20120620-175739.jpg

20120620-175746.jpg

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

1 kommentar

  1. 21 juni, 2012 / 09:02

    I know the feeling med packningen! När åker du?

    Och nej, för nuvarande har jag inga planer på resor, trots att LA i vår lockar som satan i gatan. En del av mig vill iväg och en del av mig vill liksom stadga mig med stadig inkomst, lägenhet osv. Så vi får se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?