Jennifer sandström

Kvällstankar.

Ligger i min säng, utslagen av värmen. Men tänker att jag tycker om värmen ändå så himla mycket, känns fint att ha den extrema hettan på besök litegrann. Även om det inte var så klokt att kuta typ 500 meter i trettio graders värme för att hinna till metron, blev genomsvettig. Men älskar att man inte behöver klä på sig många och tunga plagg, att man kan gå ut i flipflop om man vill (hallå älskar att vara barfota!) och allt det där. Därför vill jag gärna spendera augusti på en varm plats. Vi får se hur det blir med det.

Tänker också att jag ännu inte berättat om en hel roadtrip för er, om Frankrike och Luxemburg och små platser i Tyskland. Kanske är det för att jag själv tycker det är rätt trist att läsa om andras resor? Vad tycker ni? Tycker ni det är kul när jag skriver om platser jag besökt bara över en dag? Kanske är det för att jag inte haft riktigt tid. På torsdag ska jag ju resa, då brukar man få tid för sig själv och tankarna.

20140611-000337-217193.jpgHär satt vi i Luxemburg och dinglade med fötterna och tänkte om vi lutar oss framåt lite nu så dör vi.

Imorgon bitti får ni i alla fall fortsättningen på historien om den första kärleken.

Puss!

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.