Jennifer sandström

En dag ska jag dejta…

Här står jag i ett transparent linne och en kjol med bara ben. På fötterna ballerina skor och skulle inte ens fundera på att dra något över axlarna. Och jag vet inte hur de gör de, männen i kostym, när det är omkring trettio grader varmt. Även om de har kontor med maximal luftkonditionering så har de fortfarande transportsträckan dit att ta sig igenom. Jag ser vissa av dem på tunnelbanan och tänker att jag är så glad att jag inte är ni. Tänker också fyfan vad snyggt det är. Det finns på min lista, att dejta en man i kostym. Förslagsvis i New York City. Förslagsvis lite rik.

Haha jag vet så himla fånigt, men jag kan inte undgå att faktiskt drömma litegrann om det. Antingen så kommer det hända bara för det eller så kommer det inte hända bara för det. Jag hade aldrig planerat att åka till Indien och blir kär till exempel.

Just nu har jag dessutom rätt så svårt att föreställa mig själv på dejt med en så pass stilig man. När han bjuder med mig på en tjusig restaurang och jag dyker upp i mina turkos-orange sneakers. Jag ser liksom inte tillfället vart vi skulle träffas och han faktiskt skulle bjuda ut mig. Det kanske är i framtiden, kanske när jag tycker tjusiga kläder är roligare än en kjol från Forever21 för drygt femtio kronor.

20140610-181532-65732436.jpgIdag är jag visserligen lite stilig nu när jag tittar på mig själv igen.

Och till en annan sak hörni – bh-ar som syns under linnen, för att linnet liksom är lite transparent – ÄR DET OK? Jag tycker det känns ok, till en viss gräns, även om italienarna har svårt att slita blicken… Nu syns visserligen inte min bh på bilden men det gör den irl. Vill höra er åsikt!

FÖLJ:

4 svar

 1. helt ok, sålänge det är liksom inte menat att den ska synas jättemycket typ med jätteurringning och gigantiska uringat vid sidorna, tycker jag :3

 2. Jag tycker det är skitsnyggt och tycker aldrig det är fel med det:)

  Dock så skulle jag själv inte känna mig bekväm att ha det på jobbet men det beror mest att det känns tabu typ, ett “intränat” tabu vilket gör mig lite arg inombords för man kan ju fan ha på sig vad man vill. Men som sagt. Det skulle vara något jag skulle tänka på om jag själv hade det på typ jobbet men inte om andra har det.

  Kramis!

 3. Åh… män i kostym…. alla män borde ha kostym alltid. Eller uniform, det kan jag gå med på också.

  Synlig bh är jag kluven till, det beror nog lite på om den syns av “misstag”, som t.ex sticker upp ur urrigningen eller band över axlarna när man har halterneck, eller om man gör det medvetet, t.ex en snygg turkos eller lila bh under vitt löst sittande linne eller att bara ha bh under en knäppt kavaj. Gillar inte när det misstagssyns men när det används som en medveten del i en outfit kan det bli jättesnyggt!

 4. Tycker det lät som en bra regel – att om tanken är att bh:n ska synas, till exempel under ett transparent linne, så är det snyggt.

  Och ja, just på kontoret känns det lite obekvämt. Men vi har rätt causal klädsel där jag jobbar ju nu ändå, så det är lugnt… :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.