Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

En ledig sommar dag och inga måsten.

(Oh my god måste ha solsting eller något, upptäckte långt senare att jag särskrivit rubriken…. Oh well, nu får det vara så… Men feel free att dö lite, jag får själv huvudvärk av särskrivningar.)

Efter att ha missat min tunnelbanestation, och således tagit en powerwalk (i trettio grader) istället för att gå till gymmet, så har jag spenderat hela dagen i en park, eller två parker.

Det var till och med svettigt uppe på toppen av Olympiaparken idag, trots en något svalkande vind. Vi lyssnade på Håkan och kastade frisbee. Shit har precis upptäckt underhållningsvärdet i frisbee! Älskar utomhusaktiviteter för sommaren. Vill lära mig stå på en (och ja, kanske kunna åka lite) longboard. Det skulle vara så himla härligt.

När klockan var snart åtta låg vi fortfarande och tittade på himlen och de flygplan som då och då passerar. Jag var lite bränd, så som man alltid blir när man tror att vissa delar av kroppen inte behöver någon solkräm alls och tänker att solen är nog inte så stark nu, så vår skuggiga plats under träden var alldeles perfekt. Vi pratade om favoritämnen vi hade i skolan, vad vi som barn ville bli när vi blev stora, om Spanien och vad vi ska göra när vi kommer hem igen till länderna vi kommer ifrån. Vi hade inte ätit sedan frukost, bara druckit iskaffe på ett cafe när vi gick från en park till en annan och nu påminde våra hungriga magar oss om att det nog var dags att gå hem. Jag tror att vi hade kunnat stanna där tills det blev mörkt och man skulle kunna se stjärnorna annars.
20140609-223948-81588027.jpg20140609-224109-81669034.jpg20140609-224000-81600368.jpgNu är klockan strax efter tio och jag promenerar runt i mina kvarter. Har fortfarande bara en kort kjol och ett luftigt linne på mig, i luften är det tjugosex grader. Jag tänker att det är fint att ha en sån här kväll, en stund för sig själv, bra musik i öronen och planlöst promenera omkring samtidigt som man skriver på sin iPhone. Blir lite väl inne i mitt skrivande ibland, som idag när jag missade min station bara på grund av att jag skrev på ett blogginlägg. Men det får det vara värt.

I morgon är det tisdag och en helt vanlig jobbdag igen. Två dagar senare är det torsdag och då får jag flyga till älskade älskade Göteborg. Fan vad vackert det ska bli! Och apropå vackert så är det ungefär vad jag känner precis just nu att livet är.

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.