Jennifer sandström

Kompismys hela helgen.

LÖRDAG! Bästa dagen! Älskar att vakna upp på lördagar. Och idag fick jag äran att göra det i Julias sällskap. Igår var vi inne i stan och käkade middag med mina kollegor. Var en trevlig kväll också! Jag insåg verkligen att jag har kanske världens bästa pojkvän – som hämtar min kompis från flygplatsen och kör henne in till stan medan jag sitter och dricker öl. Fick dessutom sparka ut honom från lägenheten i helgen. Hehe tror dock han uppskattade det ännu mer, att få lite egentid och slippa någon som studsar upp halv sju och drar igång mixern.

Vi gjorde god lördagsfrukost. 

  

Och fick kanske bästa presenten av Julia. Dumle med pepparkakssmak! Hon vet hur man imponerar på mig.

 

Nu ska vi utforska Helsingfors!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.