Jennifer sandström

Koffeinkick och cravings.

Hoppla. Här har man inte druckit kaffe på två månader och så får man plötsligt lust efter en Red Bull och sörplar i sig den väldigt snabbt eftersom det är så gott! Så nu sitter jag här och är lite snurrig pga hög på koffeinet. Använder energin åt lite allt möjligt, engelskaplugg, svara på mail och jobberbjudanden som trillar in (!!), läser bloggar och sånt där allmänt viktigt.

IMG_1081.JPG

Drömmer mig bort en del också. Och lyssnar på den här Spotify-listan, instrumentala “indie/folk”-låtar. Förutom att jag under dessa dagar har haft särskilda cravings efter sött och salt och annat trevligt har jag idag suttit och suktat efter upplevelser. Vill verkligen verkligen exakt just nu:

 • Vakna upp i den vackraste och tystaste fjällvärld med Mumin i ett tält och ägna hela dagen åt att vandra till nästa destination för natten. Spana på hjordar av renar, dricka vattnet från en fjällbäck, förundras över de fantastiska vyerna, nå en fjällstuga och njuta av bastun, äta mat som vi bär med i våra ryggsäckar och somna av att kroppen och framför allt benen är megatrötta.
 • Inreda en lägenhet och älska hur underbar den är så mycket att jag aldrig vill lämna hemmet.
 • Resa till Sydamerika och utforska den delen av världen och de kulturerna.
 • Rida på Islands-hästar, det är något jag suktar efter så extremt mycket då och då. Jag älskar hästar, älskar att få ta på sadeln på hästan, kamma den, “rengöra” fötterna (vad nu det kallas på häst-språk), trava och utmana mig själv in i en galopp. Ibland vill jag nästan bara gråta för att jag vill få sitta på en häst så mycket och klappa hästens ljuvliga mule!
 • Åka skidor. Helst i Alperna men även vartsomhelst. Vill glida ner för en inte så brant backe, se ut över höga toppar och se hur snökristallerna gnistrar i solskenet. Samtidigt som Mumin åker långt nedanför mig på sin snowboard i en takt jag inte kan hänga med i. Vill ta en paus med varmchoklad och sedan fortsätta åka tills kinderna är frusna och fötterna trötta.
 • Besöka Gällivare och krama om nära och kära i norr.

Skulle kunna fortsätta den här listan i oändligheten. Men plugget kallar.

Igår var vi på Oscars pub igen och det var SVENSKT tema för kvällen och vi hade en bingobricka vi inte lyckades få bingo på. Man skulle göra saker som att kramas, veta vilket Sveriges nationaldjur är (kan ni den?) och få värdinnan att hicka… Det var mysigt för jag och min pojkvän satt mest upptagna i varandras sällskap… Men bestämde även träff med en av de italienska tjejerna till helgen!

svenska flaggan

Åh du älskade Sverige alltså, vilken förmån att få vara född hos dig!

FÖLJ:

3 svar

 1. Lika drömmar!! :)

  – Vill uppleva Sydamerika. Färgexplosioner, kultur, stark tro och magi, vackra stränder, olika varianter av spanska, spännande mat. Och Karibien på det!
  – Vill också vandra! Gärna i norr där vi kan se norrsken.
  – Vill också rida Islandshäst på Island.
  – Drömmer också om lägenhet!!

  Hur länge träffades ni innan ni blev sambo? Delar ni på hushållssysslor och ekonomi eller hur gör ni?

  1. Oj herregud, intressant fråga Johanna – svarar i ett inlägg! :)
   Och jaaa – de drömmarna alltså <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.