Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Brother bear.

Idag är det din födelsedag. 25 år. Och klok som en bok.

Min bror har alltid vara den lata av oss två. Ja inte bara fysiskt även om det föll sig ganska naturligt då han rullat genom livet i sin rullstol :-) Men även ‘psykiskt'. Han har börjat några utbildningar, inte slutfört. Fick int ens godkänt i någon av matte-kurserna på gymnasiet.

Ändå är han den av oss två som 1. hann flytta till Göteborg först (trots att det varit min ‘dröm' och tanke sedan barnsben) och 2. tjänar överlägset mest pengar. På pappret bor jag även hos honom nu och det har sina fördelar när min post trillar ner hos honom. Han betalade nämligen min försäkring med orden “du har väl ändå inga pengar”. Hehe. Medan han daytrade:at hem någon orimligt hög summa pengar bara sådär över en dag. Märk väl, det är inte jättesvårt att tjäna mer pengar än vad jag gör i dagsläget med tanke på min situation som intern + student.

Hur som helst är han en stjärna. Genomsnäll, men rättvis.

Han är så jäkla smart, naturligt smart liksom. Behöver knappt anstränga sig. Och det har han kommit långt på. Avundas honom, ja det gör jag. Nu jobbar han mest med översättning engelska/svenska, pysslar med lite allt möjligt. En jävel på politik är han också, en sån där liberal typ som vill legalisera ALLT. Den diskussionen får man ta med honom om man vill, men det vill man inte gärna. Tro mig.

Grattis brother bear!! Här följer 3 random bilder från vår vackra och trygga barndom…

syskonkärlek
Praktiskt att vara barn och inte behöva badkar utan istället bada i tvättfatet :-)

syskonkärlek barn bebisar i snö
Små isbjörnar i den norrländska vintern uppe i Gällivare.

Älskar dig! ♥

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.