Jennifer sandström

Klädprojekt.

Jag är jättetacksam över att jag har en kropp. En kropp som jag kan klä med ungefär vad jag önskar. Jag är också tacksam över att jag har en massor av kläder att klä min kropp med. Ja, det var tacksamhets-dag igår i min 40-dagars-bok. Och samtidigt slog en enorm jävla klädångest in, därav precis som jag nämnde tidigare: klädprojekt!

Ärligt talat hatar jag kläder och shopping. Jag struntar fullständigt i vad som är modernt eller hippt och ingenting tråkar ut mig så mycket som shoppingcenter och modebloggar. Eller, det kan förmodligen vara lite kul, jag gillar lite konstiga kläder och färg – och tycker det är rätt viktigt att se presentabel ut. Dessutom kan man förmedla så mycket via sin stil. Men jag är så extremt trött på konsumtionssamhället och trött på billigt skräp. Dessutom lever jag för det mesta i en väska på 23 kg och behöver en stil där alla kläder går ihop med varandra, mer eller mindre, – det finns liksom inte utrymme för en stil med casual/sporty/uppklätt/stilrent – utan vi måste hitta ETT tema, jag och mina kläder.

Så, vad har jag kommit fram till? Jag har kommit fram till att jag vill prioritera kvalitét före kvantitet i alla lägen (åh hur många gånger har vi inte hört den förut?). Och att jag ska försöka hitta “min stil”. Jag har inte riktigt listat ut hur ännu – men det är en del av projektet.

Ska börja idag med att gå igenom ALLT jag har här hemma hos min moster – och radera allt jag inte kan tänka mig att ha på mig! Och försöka att inte tänka på hur underbart det skulle vara att faktiskt ha en garderob med alla sina kläder…

Min Pinterest kommer förmodligen också vara en del i det hela… Älskade Pinterest!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.