Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Säger god morgon och välkomnar höstens planer.

Godmorgon på er hjärtegryn! Idag är en viktig dag på många plan. Och viktiga dagar bör man börja i lugn och ro, gärna i en vacker miljö med en mysig kopp te. Det är trots allt väldigt mycket höst nu, och bland teerna är de klyschiga yogi-teerna min favorit! Man kan låta sig inspireras av orden och fnissa lite över hur fantastiskt fåniga de är egentligen. Men te har hög mysfaktor och Yogi Tea har goda smaker. Körde på rooibos idag för lite energiboost!
IMG_0451.JPGIMG_0452.JPG
Nog om te nu.

Det är den 1 september idag och idag börjar även det jag tänkt pyssla med i höst! Jag ska läsa en distanskurs i engelska! Och eventuellt en annan kurs om jag pallar läsa 150% – men det borde man göra va? Det här var inte alls planerat och det var en sista-minuten grej, som det ofta blir för mig. Men det känns bra. Jag kommer behöva åka en del till Göteborg i höst av en annan anledning så det känns som en fin idé att kunna vara lite rörlig och flexibel. Vet inte alls hur det är att plugga på distans dock?! Ska bli spännande att upptäcka det.

Ska även ta tag i mitt kläd-projekt idag. Och gå till läkaren med min lilla mage.

Låt oss fånga den här första officiella höstdagen på bästa möjliga sätt! Jag ska göra min morgonövning från boken (såg att du Mia-Maria ville veta namnet, May Cause Miracles, berättar mer om den sen), dricka mitt te och sen är jag redo för min måndag!

FÖLJ:

3 svar

  1. Haha Jennifer, du vet att rooibos är koffeinfritt va? Fast kanske inte var det du tänkte på. Rooiboste är annars väldigt bra :)

    Var längesen jag kommenterade här. Måste jag börja med igen ^^

    1. Jaaa, jag saknar dina söta ord Emelie! Haha ja men det var nog inte koffeinet jag tänkte på – men har för mig att rooibos ger energi på något annat sett med sina “herbs”..? Hehe, jag kan ha fel, men placebo sägs ju fungera ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.