Jennifer sandström

*Kastar inspiration på er*

Jag älskar sånna här små påminnelser om att vända på tanken, tänka tvärtom. Istället för vad läskigt, vad modig jag är. Istället för är jag bra nog för min dejt, är hen bra nog för mig? Istället för att vara orolig ifall människor tycker om en eller inte, fokusera på vem man själv faktiskt tycker om. Uppenbarligen fungerar ju inte alla människor ihop och det behöver inte betyda att det är fel på dig eller den, bara att vi är olika. Anyway, ville dela med mig av det här tänkvärda citatet till er, och även det lilla citatet nedanför bilden som precis trillade in på min mail (älska inspirationsmailen jag subscribat!)

inspirationscitat

Men kom också ihåg:

When you judge another, you do not define them, you define yourself.     – Wayne Dyer

FÖLJ:

2 svar

  1. Det citatet diskuterade jag och min roomie igår, jag sa att det är det bästa mef att bli vuxen och trygg i sig själv! :)

  2. Det var verkligen det klokaste och mest tänkvärda citatet jag hört på länge. Instämmer med Johanna här ovanför att det handlar om att finna och bli trygg i sig själv och styrkan som kommer med insikten att jag inte alltid måste vara, göra och bete mig som andra “förväntar sig”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.