Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Karl och jag.

Mindfulness fan vad bra det är. Kan få alla konstiga tankar på rätt spår. Längtar till yoga-studion i Tapiola nästa vecka. Spelar ingen roll att det kostar cirka 135 kronor per gång. Eller att alla klasser utom en är på finska. Den där timman med full fokus på min kropp (på ett hälsosamt vis) är värd varenda krona, det kan liksom inte mätas i pengar sånt där. 

Och idag tog jag på min spirituella lilla ring. Karl. Som en påminnelse om att allt som betyder något är… Ja vad är det egentligen? Det kan ni fråga er själva och fundera på nu när ni tar helg. 

  

Och Göteborg är förresten väldigt fint ikväll.

 
Solen går ner. Staden vaknar till liv. Och egentligen borde jag känna att här vill jag bo, men det gör jag inte.

FÖLJ:

5 svar

 1. Underbar den där sista känslan där nere. Minns när den kom till mig i Spanien. Vilken lättnad att “vara färdig” med något. Något man provat.

  Och visst är det härligt att hitta sin grej! :) vilken slags yoga är det? Tittar du på de andraeller har du även börjat förstå mycket finska?

  I Göteborg är mitt paradis Pilates Complete – dock orkar jag helt enkelt inte åka dit på vardagar fast jag skulle må bra av det. Önskardet låg utanför dörren här hemma ;)

  1. Jaa, eller om det är tillfälligt, det vet man aldrig. Jag har bara varit två gånger på yoga och det var två olika. Ena klassiska och den andra med färre övningar fler gånger och upp och ner, lite mer sånt. Haha I wish att jag förstod finskan :(( Hon är snäll och flikar in med engelska då och då för att förklara men annars kollar jag på henne för att förstå! :) Och ja det bästa är att det ligger mitt emellan jobbet och hemma!

 2. Jag vill också ha en Karl i mitt liv :)

  Och du den där yogan måste vi gå på när jag är på besök. <3

   1. Ja det är helt perfekt! Kanske kan ta oss en runda med joggingskorna snörda runt fötterna också. Beroende på mitt knä :/ <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.