Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Kaffe, nagellack & våren

Lördagsmorgnar är ibland mina absolut tröttaste morgnar. Eller det har varit så de senaste månaderna. Förmodligen för att jag rest mycket under veckorna och kommit hem precis till helgen. Helt slut. Vill bara sova. Men tar mig upp och sätter mig och jobbar lite, efter att vi ätit frukost såklart. Idag blev det bananpannkakor. Med resor under veckorna känns det alltid mysigt att få jobba under helgen. Helst ostört. Vill be hela världen att låta mig vara, ostörd i min bubbla. Med hög musik i marshall-högtalaren. Och en kopp kaffe. Idag sitter jag exakt så, och har precis målat mina naglar i en grå färg med namnet Melbourne. Lugna jobbdagar hemma, det längtar jag alltid hem till efter några veckor på resa.

Jag kommer förresten hem till våren. Igår satt jag och min kille såhär, på en takterass och såg solen gå ner.

Till middag blev det sommarpasta, med avokado, cashewnötter, vitlök och basilika.

Tänk att våren tar fram alla möjliga härliga känslor inom en? Och att det är liksom exakt vad man behöver nu, för annars hade man kanske gått under? Nysopade gator, lätta kläder, allting som knoppar och börjar växa. Jag har inte ännu cyklat den första cykelturen, men det kommer kanske kännas exakt sådär som det gjorde när man var barn. Som om allting är vackert och det inte finns något att oroa sig över.

Känner ni också så?

Ikväll ska jag på inflyttningsfest hos min österrikiska vän Tanja och hennes kille Niclas. Det går också in under kategorin “en bättre lördag”. Ska bli kul att träffa lite Helsingfors-vänner efter alla dessa veckor borta.

FÖLJ:

5 svar

  1. Känner exakt samma sak. Äntligen vår. Som en ny värld har börjat. Var på utebars premiär igår och det var helt underbart.

    1. Tack vännen <3 Alltså Luxembourg såg ju heeelt magiskt ut med allt blomstrande. Riktigt så mycket vår har vi inte ännu, men snart så ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.