Just nu i Åbo.

          

Fint vårväder. Träden har slagit ut mer än i Helsingfors. Och vi bara njuter av en ledig dag. Med en kaffe på good old Tiirikkala, caféet jag hängde på mest i höstas när jag bodde här i Åbo.

En enorm grupp med scouter marscherade just förbi. Och en australiensisk man sa just hej och pratade lite med oss, han hade tydligen bott här i tjugo år, because of love såklart! Älskar sånna stunder. Och tänker om en man bott här i tjugo år utan att lära sig finska så borde jag också kunna flytta hit och klara mig helt okej *känner sig hoppfull*

Puss!

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

Dela

1 kommentar

  1. Åsa
    3 maj, 2015 / 15:23

    Klart du kan! Du kommer lära dig de finska fraser du behöver kunna, du kommer förstå lite mer än du kan tala och du kommer klara dig utmärkt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?