Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Bästa sättet att säga hejdå.

Det finns flera sidor av ett distansförhållande som är jobbiga, en av dem är att gång på gång behöva säga hejdå för en lite längre tid. Hejdån är alltid jobbiga när det är till människor man älskar och som man måste bo ifrån. Men det bästa sättet att göra det är faktiskt på morgonen. Helst genom att ta flyget 06.45, för det innebär att ni måste stiga upp vid 5. Då är man för trött och yrvaken för att hinna känna efter och plötsligt sitter man på flyget hem och klarade att säga hejdå den här gången också.

Kvällarna måste vara värst, särskilt söndagskvällar. Så därför bokar jag hellre ett morgonflyg och åker raken vägen direkt till jobbet. 
Sitter alltså just nu på Åbo flygplats och ska strax boarda. Det bästa är att man “får en timma extra” när man åker från Finland till Sverige. Så egentligen vaknade jag klockan 4 idag. Det kommer nog kännas senare. Men det var det värt, låg en kvart och bara tittade på min Mumin innan jag väckte honom och vi tillsammans promenerade ner till flygbussen. Har varit en fin helg.

  

FÖLJ:

3 svar

  1. Usch är inte alls bra på hej då. Jag brukar vara så otroligt ledsen och rädd för just själva hej då momentet. När det väl sen är över, så känns det bättre. Men nu har vi förhoppningsvis sagt vårt sista hej då, för nu har jag bara köpt en one way ticket :D

  2. Vilken rolig bild! Håller med om morgonflyg. Eller iaf förmiddag, sådär så man hinner en frukost men inget mer.

  3. Leave in the morning: I have some experience of this and while leaving is easier, wallowing in melancholy all day sucks a little! But spending all day knowing you have to leave later is much more painful.
    xxx

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.