Jennifer sandström

Helgen.

I torsdags drack vi som sagt öl. Men vi var pigga på fredagen. Och det var då vi picknickade. Sen på kvällen såg vi Paddington och den filmen är så himla söt, ni måste se den! På lördag packade vi våra väskor och sa adjö till Helsingnfors och Esbo och sa hej till lille Åbo. Var så härligt att komma till ett Åbo som var vårigt efter att ha bott där september-februari, den mörkaste tiden. Hjälpte verkligen att vakna till en soluppgång vid 5-tiden hellre än ett bäcksvart mörker.

   

Och i lördags promenerade vi ner på stan. Fikade. Och shoppade nästan, bara nästan. Reorna i Finland är helt sjukt bra. Framför allt när det kommer till typ Intersport och Stadium. Jag vet inte hur de gör det??! Aldrig sett så mycket rea och bra rea på träningskläder som i Finland! Men höll mig från att shoppa något, anledningen? Jag behöver faktiskt ingenting. Så skönt att kunna känna så!

    

Vi lagade mat också. Hamburgare i rågbröd lördagkväll och pizza söndagkväll. Haha, mums! Rågbröd som hamburgerbröd var jag först skeptisk till – så finskt också, rågbröd överallt! Men det var hur gott som helst, smakerna går verkligen ihop! Så tips, prova!

   

Det var den helgen. Långa och alldeles underbara helgen. Nu är batterierna laddade till max för en tuff maj månad. Tre helger med jobb står nämligen på schemat. Men det ska bli kul! 

Hoppas alla ni också haft vackra helger och att ni känner er redo för den här måndagen och nya veckan. 

Jag försöker göra det trots att jag lämnade detta i Åbo…

  

För detta i Göteborg….

  

FÖLJ:

2 svar

  1. Hej hopp, kikar in här som ny och tror att vi har Norrbottens som gemensam sak.. Får kika in fler gånger.. Hej svejs

  2. Haha det HAR faktiskt varit fint väder över Valborg/1:a maj här i Göteborg! (Okej, Valborg var sådär.) Men det var som att himlen inte orkade hålla upp mer när det blev måndag ;) Anywho, välkommen tillbaks!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.