Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Jobba hemma dagen.

Godmorgon pärlor! Sovit gott? Jag har sovit ljuvligt. Drog ner persiennerna kl 21 och tittade på Vänner (startat från början pga aldrig sett ett helt avsnitt). Så klockan 22 sussade jag. Var helt död efter den tidigare nattens få timmar. Jag behöver mina åtta timmar! Var trots det otroligt segt att vakna, som det är ibland.

På Nyhetsmorgon hörde jag att det är jobba hemma dagen idag. Massor av företag som sagt åt sina anställda att jobba hemifrån. I många jobb är det ju svårt att göra det men annars gillar jag idén! Att jobba endast hemifrån är dock en rejäl utmaning, talar av erfarenhet….

Och nä jag jobbar inte hemifrån idag utan är påväg till jobbet i skrivandets stund.

  

Det börjar verkligen kännas sådär vårigt i luften nu. När det inte längre gör isande ont att ha jackan öppen och inga vantar. Den här bussens ac är dock på max så kommer vara en isbit väl framme i stan.

Och så ett låttips för dagen hörni:

Enjoy! Och enjoy eran tisdag!

Puss!

FÖLJ:

3 svar

  1. Har du aldrig sett ett helt avsnitt av Friends??? Oh my god, visste inte att det existerade sådana människor längre :D nämen, skämt åsido, känns bara konstigt när jag själv sett igenom alla säsonger säkert tio gånger redan under min livstid ;)

  2. När “alla” började kolla på “Vänner” (på 90-talet ju), var jag inte en av dom, började kolla mkt senare – men då var jag hooked! =) Sedan ahr jag sett repriser hur många ggr som helst, för att det är en sån serie som man kan göra det och skratta lika mkt varje gång haha =)

    Jag har aldrig haft ett sånt jobb där det är möjigt att jobba hemifrån, men fanns perioder då jag mest av allt BARA ville ha ett sånt jobb! Dock så tror jag nu att jag nog inte skulle vilja ha det – eller iaf inte på heltid, kanske att det var möjligt, men skulle vilja känna att jag hade nånstans att gå till varje morgon. Skulle bli för osocial om jag ENDAST jobbade hemifrån tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.