Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Jobb-tips i Göteborg på STS.

Hej mina vänner!

Häromdagen publicerade min kära gamla kollega Alice en jobbannons med exakt den tjänsten jag hade i våras på STS Språkresor. Det är en tjänst som assistens inför sommarsäsongen med allt vad det innebär inför sommarens alla språkresor och språkreseledare som behöver rekryteras. Jobbet är alltså: rekryterings- och transportassistent. 

Jag själv halkade som på ett bananskal in på jobbet och är så himla tacksam för det är bland det absolut roligaste jobb jag har gjort. Så därför vill jag nu tipsa om detta jobb, för jag är på riktigt avundsjuk den som har lyckan att få det. Om ni själva har varit på språkresa kan det vara en fördel, eller till exempel jobbat som reseledare.

Det var jobbet på STS som gav mig flera besök och dagar i Stockholm, Malmö och Köpenhamn under hela våren, för intervjuer och utbildningar. Det var så kul och så många inspirerande människor jag fick träffa under dessa många möten. Senare under sommaren fick jag också chansen och åkte med en STS-grupp till London. Alltihop var så lärorikt just för att det var mycket kliva utanför komfortzonen kind of stuff.

På jobbet var det också kul. Extremt roliga kollegor. Här poserar jag på min kollegas axlar med årets tshirt för alla språkreseelever. Ett + var också chefen, han var grym.

Jag kanske låter köpt så exalterad som jag är, men jag kan erkänna att det är enbart för att jag var så passionerad över jobbet och trivdes så bra. Sådan glädje vill man liksom dela med sig av.

Vill ni söka jobbet som rekryterings- och transportassistent för våren 2016?

FÖLJ:

2 svar

    1. DET var exakt vad jag kände när jag såg detta announcement – det är ju jag som ska vara där!! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.